Du har lagt till %s böcker i din varukorg
Totalpris:
Ordersammanfattning
Bok
Pris

x Bok


Leverans

Totalpris

Vilka är vi

Skaparna av den personliga barnboken: Mitt Magiska Namn

Det har nog hänt oss alla, att vi vid någon tidpunkt i livet, föreställt oss hur det hade varit få uppleva barndomen igen. Det är ju sagt att, så fort man blir vuxen, så glömmer man bort att leka och ha kul. För barn,kan allt i livet göras till en lek, allt man behöver är lite fantasi. Det var denna lekfullheten hos barn och nostalgin för de vuxna som fick oss att starta detta bokprojekt.

 

The Story Tailors skapades i Barcelona 2015 av Spanska och Tyska entreprenörer med tidigare erfarenhet inom marknadsföring, tech och barnunderhållning. Idén och tanken bakom företaget var att skapa kreativa och älskvärda böcker som skulle utveckla barns intresse för böcker och samtidigt erbjuda ett pedagogisk verktyg för föräldrar att uppmuntra barnets förtjusning.

Vår debutprodukt, Mitt Magiska Namn, är en personligt anpassad bok baserad på varje bokstav i barnets namn. Boken finns tillgänglig på 8 olika språk och har såldes i mer än 100 000 exemplar under sitt första år. Till följd utav detta lanserade vi år 2016 en produktserie i samma tema, The Story of My Name. En personlig mini-bokserie (15cm x 13cm) dedikerad till varje familjemedlem, såsom mamma, pappa, mormor eller farfar. Denna serie finns på 6 olika språk och finns tillgänglig i 14 olika länder världen runt. År 2017 lanserades ytterligare en personlig barnbok. My Magic Numbers är baserad på ett speciellt datum, såsom födelsedag, dopdag eller barnets första skoldag. Idag finns boken tillgänglig på engelska, tyska, katalanska och japanska. Fler språk är just nu i produktionsprocessen.

Under produktkategorin My Magic Team, har vi också som mål att vidareutveckla vår produktlinje med personliga böcker baserat på de största och mest populära fotbollslagen i världen. Vi släppte vår första personliga fotbollsbok förra året med vårt lokala lag, The Magic of FC Barcelona.

 

‘Mitt Magiska Namn” bjuder in alla barn på en magisk resa full av älskvärda karaktärer som följer ditt barn i ett våghalsigt äventyr genom färgrika världar fulla med överraskningar. Den personliga delen är hjärtat utav boken, då hela sagan är baserad på bokstäverna i barnets namn. På detta sätt har varje barn en unik och skräddarsydd saga som förklarar den gömda betydelsen och egenskapen bakom varje bokstav i deras namn.

 

The Story Tailors vision:

  • Vi tror på att varje barn förtjänar att få uppleva en magisk barndom med möjlighet till kunskap och utbildning oavsett ursprung.
  • Varje barn är unikt och speciellt och skall alltid oavsett tidpunkt känna en stolthet över sig själva. Som Oscar Wilde en gång sa, “Be yourself, the rest of the roles are already taken”.
  • För oss är det viktigt att som företag ta ansvar och bidra till en förbättring av vårt samhälle. Därför jobbar vi tillsammans och bidrar till Rädda barnen.

 

  • Vi tror på teknologisk utveckling och hur detta tillsammans med utbildning kan skapa magiska, utvecklande och personligt anpassade böcker.

 

Låt magin ta dig med på en oförglömlig resa!